TÁRSULAT: ELŐADÁSOK-SHOW MŰSOROK

A gyufaárus lány

A gyönyörű klasszikus téli mese meghitt hangulatot varázsol a színpadra!
A gyufaárus lány szemén keresztül korképet kapunk a 19. század társadalmi problémáiról és, szemünk elé tárul a gazdagok és szegények máig nem szűnő ellentéte. Vajon megtalálja e a boldogságot és a békét a naiv lány, ebben a materiális világban…? ...kiderül! A mese megható, és kedves! A musicalt téli dalok, és táncok színesítik!

Brémai muzsikusok: A TEHETSÉGKUTATÓ

A Grimm testvérek klasszikus meséje alapján, mégis izgalmasan új köntösben elevenedik meg Cili a cica, Kircsi a kutya, Karatty a kakas és Szomi a szamár kalandjai.
A Brémai tehetségkutató felhívására útnak indul a négy sikerre és csillogásra vágyó házi állat, hogy mindannyian meghódítsák a zsűrit és a közönséget.
Hogy sikerül e nekik…? Kiderül a meséből!
Az előadást fergeteges tánc jelenetek, egyedi jelmezek, és izgalmas dallamok teszik varázslatossá!

Herkules – a hős

Az előadás az ókori görög országba, Thébába varázsol minket, ahol olyan mitológiai alakok kelnek életre, mint Herkules, Hádész, Zeusz, Héra. A musical a világszerte ismert Disney mese alapján került feldolgozásra. Herkules az ókori mitológia egyik leg ismertebb és leg szeretettebb hőse. Történetét csodás dallamok, látványos koreográfiák és korhű jelmezek teszik még valóságosabbá. A gyerekek számára élvezetes, érhető és tanulságos történet jelenik meg a színpadon. (5-12 éves korosztálynak ajánljuk)

Hókirálynő – téli mese musical

Andersen híres meséje a szeretetről, és az összetartásról szól. Csodás látvány világ jellemzi a darabot, ami elvarázsolja és egy különös világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A darab az író meséje nyomán készült, számos ismert téli és karácsonyi dallal fűszerezve, és lenyűgöző táncjelenetekkel gazdagítva. Meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élmény minden korosztály számára. (6 és 14 éves korosztály számára ajánljuk)

A Télapó puttonya - téli mesejáték

Szórakoztató, vidám, előadás, ahol megjelennek a karácsony közismert figurái! A Télapó puttonyában lévő ajándékoknak lába kél és a nagy szakállú feleségével, Télanyóval útra indul, hogy felkutassa vajon, ki lehetett a tettes? Rénszarvasokkal, Tündérekkel, Manókkal és persze krampuszokkal találkozik kalandos útján. Az előadást rengeteg tánc jelenet, dalbetét színesíti.

János Vitéz- zenés mesejáték

A Petőfi Sándor tollából született János vitéz a magyar népies irodalom egyik legjelentősebb alkotása, elbeszélő költeménye. Igazi naiv hőstörténet, amelyben a nép elnyomott fia, Kukoricza Jancsi győzedelmeskedik. Minden megtalálható a műben, ami a népmesék sajátja, és éppen ez által válnak hihetővé a komoly tudás nélkül útjára induló, de végül hőssé váló juhászbojtár kalandjai. A János vitéz a szegények, az elnyomottak győzedelmes felülkerekedését hirdeti a szenvedéseken, a megpróbáltatásokon át. Az előadásban a meseszerű falusi életkép keveredik a népi motívumokkal, táncokkal, és dalokkal. (10 és 16 éves korosztály számára ajánljuk)

Kleopátra

Az ókori Egyiptomba, a fáraók birodalmába kalauzoljuk a nézőket, ahol, megismerkedhetünk Kleopátra hatalomra jutásának és uralkodásának történetével. Bepillantást nyerünk miként ejtette hatalmába a két hadvezért, Césart és Antoniuszt. Az előadás hiteles történelmi eseményeken alapul, a korhű jelmezek mellett, számos ismert dalt tartalmaz.

Gatsby show

VIDEÓ ITT

Az 1920-as évek izgalmas, vad és erkölcstelen, dekadens világát idézzük! Látványos táncok, szexi ruhák, kiváló énekesek garantálják, hogy egy estére mindenki Jay Gatsby titkos világában érezze magát. A dalok mind-mind a "cigarettafüstös", de mégis oly csalogató időkbe kalauzolnak. A színpadon életre kelnek "Liza Minnelli", és Frank Sinatra", legismertebb dalai, bepillantást nyerhetünk a Kabaré a Chicago, a New York, New York című musicalekbe.

Retro party

Ki ne ismerné Cserháti Zsuzsát, Máté Pétert, Zoltán Erikát vagy éppen a Neotont? Egy jó házibulin nem maradhatnak ki slágereik. A dalokat most megfűszereztük egy kis modern hangzással, a legpörgősebb táncokkal, és fiatalos, lendületes előadással.

ABBA show - magyarul

VIDEÓ ITT

Egy igazán vidám múlt idéző Show műsor, a 80' éveket idéző jelmezekkel, a legismertebb ABBA slágerekkel, látványos tánc és show elemekkel! A méltán világhírű dalok, most először modern zenei alapokkal, magyar nyelven szólalnak meg!

Filmslágerek 30'

VIDEÓ ITT

A '30-as évek legkedveltebb magyar filmslágerei (Meseautó, Egy Duna parti csónakházban, Kislány kezeket fel…stb) és tánc stílusai (swing, jive) elevenednek meg. (Karády Katalin, Jávor Pál, Tolnay Klári, stb.), A nézők apró történetekből, tánc-betétekből és jelenetekből megismerhetik a két világháború közötti kor zenéit, divatját, sőt táncvilágát is.

Varázslatos musical gála

VIDEÓ ITT

Betekintés a világ legszebb és legismertebb musicaljeibe! Egy igazán színes és látványos műsor a szerelemről, a bátorságról, a szabadságról, a barátságról és a szeretet mindent elsöprő erejéről. Ezt adják nekünk a Macskák, az Evita, a Vámpírok bálja a Dreamgirls, a Cabaret és ehhez hasonló nagysikerű musicalek. A dalok angolul és magyarul, vegyesen hangzanak el.

Mese Musical Gála

A gyerekek, kedvenc dalai látványos jelmezekkel, varázslatos táncokkal, és egy kis interaktivitással hangzanak el! (A kis hableány, Oroszlánkirály, Pocahontas, Mézga család, Herkules, Jégvarázs, A dzsungel könyve, stb...)

Madonna show

VIDEÓ ITT

A pop királynőjének legendás életútja jelenik meg a színpadon az első kislemezétől egészen napjaink slágereiig. Tanúi lehetünk korszakainak és átváltozásainak, hogy miként lett a bohém anyagias lányból kifinomult elegáns díva. Extravagáns jelmezek, fergeteges tánc műsor!

Operett gála

A Csókos asszony, Csárdás királynő, Mágnás Miska, Marica grófnő. Csak pár operett, amiknek hallatán egyből táncra perdülnénk. Vidám barangolás ebben a csillogó, jókedvű, bohém világában, a legismertebb dalokkal. Egyedi, palotás jelmezekben, és persze, a csárdás sem marad el!