RÓLUNK

A Stúdió várja azokat az ifjúkat és örök ifjúkat, akik igazán csak a színpadon érzik jól magukat! A Stúdió célja, hogy megismertesse és megszerettesse a fiatalokkal a musicalek világát, a színházat, a dalokat, a forgatókönyveket. Megismerkedjenek a zenével, a hangszerekkel, a tánc stílusokkal, a koreográfiákkal, a dráma sokszínűségével, egyben tartalmas kikapcsolódást nyújtson, a művészetek jegyében. Segítse a fiatalok közösségbe való beilleszkedését, fejlessze alkalmazkodó képességüket, önbizalmat, önismeretet adjon. A Stúdió lehetőséget nyújt számos fellépésen bemutatni a fiatalok tehetségét, rátermettségét. Megannyi rendezvénynek, fesztiválnak, vagyunk állandó résztvevői, ahol nem csak jól érezhetik magukat a Stúdió növendékei, de rutint, és színpadi biztonságot, gyakorlatot is szerezhetnek. Év közben egy Karácsonyi Gálával kedveskedünk a közönségnek, az év végét pedig Évzáró Gála előadással zárjuk, hogy a szülőknek, rokonoknak, barátoknak is megmutassuk egész évi munkánk gyümölcsét! A Stúdió esélyt és lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálhassa, és megismerje előadói képességeit, megtalálja és feszegesse határait, felfedezze a musical szépségeit, és rátaláljon Önmagára! Mindenkit várunk szeretettel!.

TANÁROK

LANGÓ BERNADETT

Langó Bernadett Színházi táncos és koreográfus végzettségét a BailArt Művészeti Tanodában szerezte.
Tanárai:

Bogárdi Bea – színpadi tánc

Cseppentő Petra – graham-, limon-technika

Egyed Bea - kortárstánc

Lakatos János – jazz

Sallay Stefánia – klasszikus balett

Újvári Milán – kortárstánc

Varga László – néptánc

Valamint több, főként moderntánc továbbképzésen is részt vett. Ezek mellett több éves versenyzői múltja van sportakrobatika sportágban. Jelenleg az érdi Tigers sportegyesület, valamint a halásztelki Táncvarázs S.E. oktatója, koreográfusa. Az IFMD (Modern Táncsportok Nemzetközi Szövetsége) és az MTMSZ (Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége) által szervezett nemzetközi-, Európa-, és világbajnokságokon dobogós helyezéseket szerzett solo és csoportos kategóriákban, valamint különböző táncversenyeken eredményes részvétellel szerepelt ő is és tanítványai is. Mindemellett a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügy és Számviteli karának hallgatója.

NAGY ZSUZSA

Első számú feladatom az, hogy szaktudásomnak megfelelően a lehető legjobb módon segítsem a Stúdió, a Társulat és a Művészeti Műhely működését. Az évad során figyelemmel kísérem a Stúdió és Társulat munkáját, szervezési-, koordinálási- és kommunikációs feladatokat látok el. Nagy hangsúlyt fektetek PR tevékenységünkre, és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Művészeti vezetönknek segítek minél változatosabb műsorokat szervezni, hogy a Stúdió és Társulat tagjai sokszor, és sok helyen mutathassák meg tehetségüket, és élvezhessék a reflektorfény által nyújtott izgalmas légkört. Stúdiósok, érdeklődök, szülők és rokonok bátran fordulhatnak hozzám a Stúdióval kapcsolatos bármilyen jellegü kérdéssel, kéréssel, mindig szívesen állok rendelkezésükre! A zene és színház szeretete, a színpadi lét vonzalma gyerekkorom óta az életem része. Zenész családban nevelkedtem, évekig szolfézsra, zongora- és furulya órákra jártam. A zenélés mellett a színjátszás is vonzott, így már kisiskolás korom óta rendszeresen szerepeltem kisebb-nagyobb színdarabokban. Tudásomat kamasz koromban szinkronszínész-képzésen is gyarapítottam. Az egyetemi évek alatt sem szerettem volna eltávolodni a színházi közegtöl, így csatlakoztam a Csillag Musical Társulat csapatához, valamint a Stúdióban négy évig tanítottam színjátszást, színpadi mozgást, drámát és beszédtechnikát a gyerek csoportoknak.